Wij zijn slagerij van den
berg eerlijk, betrouwbaar
en
goede
kwaliteit

slagerij van den berg in Putten (2)@2x
slagerij van den berg in Putten (11) (1)

“Passie voor het creëren van
heerlijke
maaltijden met verse producten.”

Onze toppers
Wij zijn gevestigd
in hartje Putten

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 08:00 - 18:00
Za: 08:00 - 16:00

Na een aantal jaar ervaring elders opgedaan te hebben is in 2007 onze droom werkelijkheid geworden door te starten met een eigen slagerij. Vol passie zijn we aan de slag gegaan en inmiddels hebben we een brede klantenkring opgebouwd in Putten en omgeving. Ons assortiment hebben we in 2014 uitgebreid met biologisch- en scharrelvlees en we merken dat hier ook veel vraag naar is. Om een constante kwaliteit van het vlees te kunnen garanderen betrekken we de diverse soorten vlees van onze vaste leveranciers. Op deze manier weten we namelijk wat we krijgen.

Tijdens de zomerperiode hebben we een uitgebreid barbecuevlees assortiment. Maar ook in de winter kan de barbecue prima aan met bijvoorbeeld een lekker stuk picanha! Ook voor alle barbecue benodigdheden zoals rubkruiden, houtskool en briketten kunt u bij ons terecht.

Als het wildseizoen is aangebroken en u houdt van een lekker stukje vlees hiervan, informeer eens naar ons assortiment dat dan verkrijgbaar is!

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten kruiden, eieren, veel soorten Schulpsappen en andere benodigdheden bij uw eten. Ook voor glutenvrij of lactosevrij kunt u bij ons terecht.

Ook zijn we inmiddels gestart met de vleesverkoop van wroetvarken. Dit zien we als een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.wroetvarken.nl.

Sinds 19 mei 2022 zijn we aan de overkant gestart met de verkoop van vers belegde broodjes. Hier kregen we veel vraag naar maar hadden daar geen ruimte voor in het pand van de slagerij. Recht tegenover de slagerij kunt u nu dus terecht voor een lekkere kant en klare lunch, voornamelijk bereid met producten uit onze slagerij ! 

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen (en te proeven van) onze heerlijke producten!

Bekijk de [[__weekactie!]]

Profiteer van onze reclames, geldig van maandag t/m zaterdag!

Vaste actiedagen:

maandag Vlugklaar 5 halen, 4 betalen

dinsdag Gehaktdag

woensdag Vleeswarenvoordeel (10 soorten)

grilled-beef-steak-and-potatoes-PFMLQJC@2x