Over ons

albert1Kwaliteits Slagerij van den Berg is gevestigd aan de Klaas Bosstraat in Putten. Op onze site vind u diverse dingen over het assortiment en natuurlijk ook de aanbiedingen. Mocht u iets niet kunnen vinden op de site dan mag u natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij hopen u gauw als klant te mogen begroeten!

Na eerst 12 jaar het vakmanschap te hebben uitgeoefend bij een slagerij en ondertussen alle benodigde SVO-diploma’s behaald te hebben, inclusief praktijkopleider, zijn we sinds 12 december 2007 begonnen met een eigen slagerij in Putten. Iedere dag doen we onze uiterste best om onze klanten van een kwalitatief goed stukje vlees te voorzien. Ook de diverse bereidingstijden en adviezen geven wij graag aan u door.

In de winter hebben we diverse soorten kant & klaar stamppot in ons assortiment. Daarnaast bieden we het hele jaar door ook andere diverse kant & klaar maaltijden aan. De smulstenen en het gourmetvlees zijn erg in trek tijdens de feestdagen. In de zomerperiode is er een zeer uitgebreid barbecue-assortiment incl. verhuur van barbecues en pannen. Voor feestdagen en party’s brengen wij graag, aangepast naar uw wensen, een offerte uit. Zie verder onze website voor verdere informatie over onze producten en diensten.

Kwaliteits Slagerij van den Berg – Verstand van goed vlees!